Notice: Undefined index: default_timezone in /home2/balcesti/public_html/maincore.php on line 73

Notice: date_default_timezone_set() [function.date-default-timezone-set]: Timezone ID '' is invalid in /home2/balcesti/public_html/maincore.php on line 73
www.Balcesti.ro iPhone 4 a fost lansat oficial.
Posted by Bobby on June 15 2010 21:15:24
Este cu 24% mai subtire decat iPhone 3GS. De fapt este cel mai subtire smartphone din lume. Astfel si-a prezentat seful Apple, Steve Jobs, noua sa creatie: iPhone 4. Lansarea a fost una cu probleme insa, din cauza sutelor de laptopuri din sala.
"In 2010 vom face cel mai mare salt de la lansarea primului iPhone", aceasta a fost fraza din deschiderea conferintei sustinute de Steve Jobs, CEO Apple. Apoi a urmat prezentarea noului telefon iPhone 4.

Extended News

iPhone 4 a fost lansat oficial. Steve Jobs n-a avut semnal la prezentare

StirileProTV.roInsa Steve Jobs a constatat ca nu se mai poate conecta la retaua wireless, asa ca le-a cerut celor din sala sa inchida notebook-urile, pentru a putea continua prezentarea. Wi-Fi-ul a repornit abia dupa ce multe dintre cele 500 de conexiuni simultane s-au inchis.

Seful Apple a avut probleme mari chiar si atunci cand a incercat sa se conecteze prin 3G in reteaua AT&T - operatorul care va vinde pentru inceput abonamentele pentru noul iPhone 4. In cele din urma lucrurile au intrat in normal.

Ce aduce nou acest smartphone?

Cele doua versiuni - de 16 GB, respectiv 32 GB - sunt mult imbunatatite fata de ce ofera iPhone-urile 3GS, adica cele existente in acest moment pe piata.

In primul rand, rama din otel folosita si ca antena va asigura o receptie si o transmisie mult mai buna a semnalului.

Designul este nou, iar ecranul vine cu o mai mare densitate de pixeli pe inci. Noua rezolutie, numita de seful Apple "Retina Display", va permite afisarea cu o claritate maxima chiar si pentru scrisul mic. "Odata ce ai folosit Retina Display, nu te mai poti intoarce", spune Jobs.

Camera foto de 5 megapixeli cu inregistrare video HD. Are aplicatie de editare video, iMovie.

Cand apare in magazine si cat costa iPhone 4?

iPhone 4

iPhone 4 va fi scos pe pietele din Statele Unite, Franta, Germania, Marea Britanie si Japonia. Precomenzi se pot face incepand cu 15 iunie, dar noul iPhone va ajunge in magazine din 24 iunie. Incepand din iulie, inca 18 tari vor avea parte de noul iPhone 4.

Iata preturile celor doua versiuni:

iPhone 4 - 16 GB de la 199 $

iPhone 4 - 32 GB de la 299 $.

?