Notice: Undefined index: default_timezone in /home2/balcesti/public_html/maincore.php on line 73

Notice: date_default_timezone_set() [function.date-default-timezone-set]: Timezone ID '' is invalid in /home2/balcesti/public_html/maincore.php on line 73
www.Balcesti.ro Thread subject: www.Balcesti.ro :: Afla cum ai putea posta corect in forum

Posted by Balcesti on 14-02-2011 21:32
#1

Salut.
Aici poti afla cum poti adauga postarea ta corect in forumul nostru. Multi dintre voi nu sunt atenti cand posteaza aici. Invoca de fiecare data ca nu stiu sa adauge poze sau link`uri din alte site-uri. Va intrebati de ce sunt iconitele astea mai jos cand adaugati un post?
balcesti.ro/images/imagini/iconite_forum.jpg

Ati citit ce pot face ele? Multi dintre voi sigur nu au dat un click pe ele.
Atunci hai sa va invat eu ce pot face ele.
Click pe balcesti.ro/images/smiley/smile.gif si o sa vezi ca poti adauga smile.
Vrei sa scrii mai ingrosat? apasa balcesti.ro/images/imagini_forum_ex/ingrosat.jpg si in interiorul codului scrii ce vrei tu ingrosat. Testeaza si inveti.

Asa poti face si cu restul acestor iconite. Doar treci cu mousele pe deasupra si o sa-ti apara un text care spune ce ar face respectivul buton. De exemplu vrei sa adaugi un link de pe youtube.com : Click pe balcesti.ro/images/imagini_forum_ex/video.jpg si o sa-ti zica ce video poti adauga. Pur si simplu intre codul acela adaugi adresa voastra URL cu video. Daca te uiti mai atent poti adauga filmulet de pe youtube si prin alta metoda. Doar uita-te la iconitele care le am atunci cand vrei sa postezi ceva.
balcesti.ro/images/imagini/iconite_forum.jpg


Daca aceasta postare a fost de ajutor va rog sa votati.